Мотивира ме това, че искам да помагам на хората. Аз

...
 Мотивира ме това, че искам да помагам на хората. Аз
Коментари Харесай

Правнучката на Гоце Делчев: Част съм от листата на БСП, тъй като споделяме общи ценности

 _2024 izbori_v013

 

„ Мотивира ме това, че желая да оказвам помощ на хората. Аз не се опасявам да се боря за тяхното по-добро бъдеще. Щастлива съм, че имам опцията да не отстъпвам същинските дела, дружно с Българска социалистическа партия. ”

Това съобщи Бистра Низамска, претендент за депутат от листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в 1 МИР Благоевград.

Низамска, която е правнучка на огромния български воин Гоце Делчев, показа пред Евроком за какво е приела поканата на социалистите да е част от тяхната листа: „ Българска социалистическа партия изповядва най-високите полезности, които и самата аз споделям: почтеност, непоквареност, взаимност, мир, достолепие. И други партии са ми предложили да бъда техен член, само че аз, като ляв човек, в никакъв случай не съм приемала. В моя умишлен път постоянно съм желала да бъда част от Българска социалистическа партия и това се случи. Горда съм с участието си тъкмо в тази партия. ”

По нейните думи грижата за хората, отбраната на публичното богатство и отстояване на националния интерес са задачите, които са я стимулирали да взе участие в политиката.

„ Моето семейство в никакъв случай не се е възползвало от привилегиите на ничия власт. Намеренията ми са единствено и само да оказвам помощ на хората, да бъда потребна на обществото и по тази причина одобрих поканата на Българска социалистическа партия ”, споделя Низамска.

На въпрос за днешните връзки сред България и Северна Македония, тя съобщи: „ Моят прародител Гоце Делчев е споделил по този начин: „ Аз разбирам света само като поле за културно състезание сред народите. ” Важно е в връзките си със Северна Македония да запазим уважението между тях. Най-малкото, тъй като имаме обща граница и история. Но договореностите, които към този момент са подписани, би трябвало да се съблюдават. ”

Според Бистра Низамска главните проблеми в област Благоевград са свързани със опазването на здравето и демографската рецесия.

„ Няма по какъв начин в един град, който се развива добре, като Петрич, да няма изцяло функционираща болница. Хората посещават Сандански, Благоевград, тъй като нямаме задоволително експерти в нашата община, няма задоволително функциониращи отделения ”, даде за образец претендентът за депутат.

В тази тенденция Българска социалистическа партия предлага безвъзмездни целеви стипендии за постоянни специализанти и финансиране на специализации в чужбина и обезпечаване на работно място в здравната система на страната. Сред предложенията на социалистите за опазването на здравето са още унищожаване на статута на търговски сдружения на лечебните заведения и обезпечено почтено възнаграждение на труда в опазването на здравето посредством остойностяването му за ангажираните в бранша.

По думите на Низамска хората не са стимулирани да гласоподават. „ Когато се срещам с тях, им споделям: „ Ядосайте се, хора. Използвайте гласа си. ” На възрастните споделям да мислят за внуците си, които израстват в чужбина и не приказват български, тъй като родителите им са били принудени да търсят прехранване отвън България. Борбата на Българска социалистическа партия е да върне младежите назад в страната, като подобрим изискванията им тук ”, сподели още тя.

Част от предложенията на социалистите за младите включват еднократна помощ при раждане на дете, помощ за майките студентки, нулев налог върху приходите за жители до 26 години и безлихвени заеми за млади фамилии при закупуване на първо жилище.

За персонална цел в акцията Бистра Низамска си слага да убеди повече хора да гласоподават. „ Подкрепете „ Българска социалистическа партия за България ” с номер 24 и мен с преференция 106 в 1 МИР Благоевград ”, прикани в умозаключение тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР